Programozz környezet­tudatosan!

„80 nap alatt az informatika körül“

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karának szakmai versenykiírása a 2017-2018. tanévben

Kedves Résztvevők!

A „80 nap alatt az informatika körül” játékban vasárnap kivételével naponta felteszünk a honlapunkra egy-egy feladatot, amelyek elgondolkodtató kérdéseket tartalmaznak az informatika vagy logika témakörében. A feladatok pontosan éjféltől elérhetőek.

Lehetőleg még aznap küldd vissza nekünk e-mailben a feladat megoldását, illetve a megoldáshoz vezető gondolatmenetet a progverseny@itk.ppke.hu címre.

A válaszok beküldői biteket kapnak (a megoldás beküldése fél bitet ér; a helyes választ egy egész bittel jutalmazzuk). Hetente további bónusz biteket lehet szerezni, ha az adott héten sikerül az összes feladatot helyesen megoldanod. A heti értékelésében az is részt vehet, aki valamelyik napi feladat megoldását késve küldi el. A késve beküldött helyes megoldásért a játékos napi bitben nem részesül, de a heti bónusz bitekre jogosult.

A válaszok ellenőrizhetősége érdekében a következő heti forduló elején az előző heti helyes megoldások felkerülnek a honlapra.

Az összesített eredményeket a verseny honlapján tesszük közzé. A már lezárult fordulóra késve beküldött megoldásokat nem tudjuk figyelembe venni. A biteket a 80 napos utazás végén Pontvelünk pontokra váltjuk; ezek pedig különféle ajándéktárgyakra válthatóak be webshop-unkban.