Gyakran ismételt kérdések

Mikor lesz a következő ProgVerseny?

A ProgVerseny 2019. tavaszán lesz. Tehát 80 napon át heti 2 feladattal várunk benneteket!

Hogyan küldhetem be a megoldásaimat?

A ProgVersenyre adott megoldásaidat és a megoldáshoz vezető gondolatmenetet a progverseny@itk.ppke.hu címen e-mailben várjuk. A feladatkiírás hetén vagy akár később is beküldheted. A megoldásokat egészen a verseny végéig, utólag is fogadjuk.

Mikor kerülnek kiírásra a feladatok?

A ProgVerseny feladatait minden hétfőn reggel tesszük ki a honlapra a feladatok menüpontba.

A versenyen való részvétel mekkora költséggel jár?

A részvétel ingyenes, de a honlapon történő regisztrációhoz és jelentkezéshez kötött.

Szükséges-e szülői hozzájárulás a versenyen való részvételhez?

Mivel ezt a versenyünket online formában rendezzük meg és nincs gyakorlati fordulója, így nem szükséges semmilyen hozzájárulás.

Hogyan kapcsolódik a ProgVerseny a PontVelünk programhoz?

A ProgVerseny része lett egy programsorozatnak, amelyet a PPKE-ITK szervez. Így a regisztráció és a ProgVersenyre való jelentkezés a PontVelünk weboldalon történik. Regisztrációt követően pedig ezen az oldalon találhatjátok meg a ProgVersenyhez tartozó információkat.

A 2018-as verseny a PontVelünk program keretében kerül megrendezésre. A Program megvalósításának fő támogatója az Európai Unió, illetve az Európai Szociális Alap (EFOP-3.4.4-16-2017-00014).

Hogyan gyűjthetem a PontVelünk pontokat ezzel a rendezvénnyel?

Minden feladatot külön pontozunk. A beküldött helyes megoldásokkal 1 PontVelünk pontot szerezhetsz és a részletesen kidolgozott feladatmegoldásért +1 pontot kaphatsz. Ezzel a versennyel tehát akár 48 PontVelünk pontot is szerezhetsz, amit a webshopunkban értékes ajándékokra, pl. powerbank-re válthatsz be.